SECRETUL PENTRU GĂSIREA TREZORURILOR ASCUNSE

Compania germană de tehnologie OKM a permis mii de clienți să aducă la suprafață milioane de euro în aur și comori.

⚠️ ATENȚIE ⚠️

De-a lungul multor secole, milioane de comori ascunse nedescoperite au dispărut. Aproximativ 750 de milioane de euro în comoară sunt descoperite în fiecare an de către vânători de comori profesioniști.

Începeți acum aventura de vânătoare profesională de comori și găsiți comori ascunse cu detectoare OKM.

Deveniți un vânător de comori de succes și profesionist: explorați istoria locală, mergeți în aventuri în aer liber, descoperiți moaștele pierdute și găsiți cufere de aur legendare. Aceasta este fascinația vânătorii profesionale de comori!

Deci, ce este OKM?

Compania germană de tehnologie OKM se străduiește din 1998 să livreze cei mai buni detectori 3D din lume căutătorilor de comori profesioniști din întreaga lume.

Tehnologia lor de scanare 3D brevetată este cea mai precisă de pe piață și a ajutat la găsirea unor comori îngropate până la 25 de metri sub pământ.

De ce ar trebui să aleg detectoarele de comori OKM?

FĂCUT DE MANĂ ÎN GERMANIA: Dezvoltat, proiectat, construit și fabricat în Germania.

22 DE ANI DE EXPERTIZĂ: Aveți încredere în mai mult de două decenii de tehnologie certificată și lider mondial de scanare 3D a podelelor.

LIVRARE ÎN LUME: Oferim transport fără risc în termen de 2 zile lucrătoare.

SERVICIU ȘI SUPORT EXCLUSIV: Cumpărați direct de la OKM Germania și beneficiați de serviciul exclusiv OKM Direct.

OBIECTE RECUNOSCIBILE: Clienții găsesc în mod regulat minerale naturale din aur, cufere de comori, statui, bijuterii și militari.

ADânCimea DE DETECȚIE: Detectoarele OKM merg mai adânc decât detectoarele convenționale de metale. Clienții pot găsi obiecte de până la 25 de metri adâncime.

FUNCȚII SPECIALIZATE: Utilizați scanarea la sol, Pinpointer, magnetometrul și scanarea minerală pentru a detecta mai eficient obiectele dorite.

OKM oferă detectoare de comori pentru începători, vânători de comori cu experiență și profesioniști.

Produse recomandate de la doar 1,890 EUR

OKM Pulse Nova

EUR 1,890.00 + VAT*

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

OKM Rover C4

EUR 8,910.00 + VAT*

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

ULTIMUL FOND CU OKM:

VÂNĂTORUL DE TREZORURI DESCOPREȘTE CASA DE MONEDE DE AUR ȘI DE ARGINT ÎN IRAN

Un vânător de comori, unul dintre clienții noștri apreciați, a reușit să descopere o descoperire de comori senzațională. El a găsit o tezaur de monede de aur și argint îngropate la 1,1 m adâncime în apropierea orașului Shiraz din Iran.

DETECTORUL OKM GĂSEȘTE VECEA CURĂȚIE

O descoperire senzațională a fost făcută de arheologii amatori într-o zonă a fostului Imperiu Otoman: o coroană de aur (coroană) a fost găsită printre multe alte relicve valoroase. Datorită diferențierii integrate a metalelor, vânătorii de comori au putut confirma că obiectul era din aur.

TREZORARE VECHI DE MONEDĂ DETECTATĂ ÎN TURCIA CU DETECTOR DE METAL OKM

Nu există nimic mai satisfăcător decât succesul, mai ales atunci când vine vorba de găsirea unui vechi ghiveci de aur. Un alt client OKM din Turcia s-a alăturat grupului de norocoși căutători de comori legendare ale monedelor. Cu un detector de metale de la OKM, el a detectat această monedă de aur greacă veche din secolul al V-lea î.Hr. La o adâncime de aproximativ 2,5 m (8,2 ft).

CE SPUN CLIENTII NOASTRE:

"Am găsit aur îngropat! Am găsit aur îngropat cu scanerul de podea 3D OKM - tocmai am trecut la cel mai bun dispozitiv, eXp 6000"

⭐️⭐️⭐️⭐️

Mario Bandano - Vanator de comori

"Cel mai bun detector: Rover C4. Am încercat mai multe mărci și am rămas cu OKM - cele mai bune dispozitive de pe piață cu cea mai mare asistență și servicii pentru clienți"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Diego Lopezon - Prospectori

"Cel mai bun brand de pe piață de peste 20 de ani! Folosesc trei dispozitive OKM de peste 10 ani - cea mai bună marcă, dispozitive și servicii pentru clienți în orice moment!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marco Mueller - Vanator de comori

BACK TO TOP